2022’nin Enleri: En İyi 5 Dram Serisi

Akane-Banashi

Türü: Komedi – Shounen – Hayattan Kesitler –  Dram

Yazar: SUENAGA Yuuki

Çizer: MOUE Takamasa

Konusu: Akane-Banashi, Yuki Suenaga tarafından yazılan ve Takamasa Moue tarafından çizilen bir Japon manga serisidir. Yaklaşık altı yıl önce işinden kovulan babasının intikamını almak isteyen Akane Osaki, bunun için rakugo’da (Bir hikayedeki her şeyin sadece beden ve kelimelerle ifade edildiği hikaye anlatımı şeklidir.) en yüksek rütbeye ulaşmayı planlamaktadır.

 

 

The Broken Ring: This Marriage Will Fail Anyway

(Manhwa)

Türü: Fantastik – Tarihi – Josei – Romantik – Dram

Yazarlar: Chokam & Kim Chacha

Çizer: Cheong-Gwa

Konusu: 2019 yılında yayınlanmış bir novelden uyarlanmıştır. Altı yaşındaki Inés, Escalante Hanesi’nin yakışıklı varisini gördüğü an, onun nişanlısı olmasını ister. Soylu erkeklerin birbirinden farkı olmadığını düşündüğünden, nişanlısı olarak yakışıklı birini seçmenin iyi olacağını varsaymaktadır. Fakat Lord Cárcel kendisini nişanlanmaya hazır hissetmemekte ve önündeki on buçuk yılı evlilik kelimesinden uzakta geçirmeyi planlamaktadır. Lord Cárcel’in bu durumu İnes için bir sorun yaratmamaktadır. Aksine tam olarak arzuladığı şey bu evliliğin başarısız olmasıdır. Öyle ki; ondan uzak durduğu sürece Carcel’in cinsel isteklerini ne şekilde karşıladığı umurunda bile değildir. Ama sadece nişanlının sana izin verdiği zamanlarda playboyluk yapabilmek pek de eğlenceli sayılmaz. Yoksa bu, Ines’in de onu aldattığı anlamına mı gelmektedir? Carcel artık Ines’in onunla ilgili düşüncelerini değiştirip, hayallerini süsleyen adamın ta kendisi olduğunu kanıtlamaya kararlıdır.

 

 

Existence

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Dram – Fantastik – Shounen – Doğaüstü

Yazar: Gwang Jin

Çizer: Kim Kyeong-jun

Konusu: Bir gün karınca sürüsü, diğer gün büyük bir dinozor. Bu, on binlerce hayat deneyimlemiş bir varlığın son reenkarnasyonu olacaktır. Şimdi ise bugüne kadar deneyimlediği her bir yaşam formunun gücüne sahip bir insan olarak yeniden doğar. Peki ama neden böyle bir yeteneği vardı? Lee Jain sonunda bir yanıt elde eder. “Ben insanlığı yok etmek için buradayım.”

 

 

İchinose-ke no Taizai

(Manga)

Türü: Gizem – Dram – Komedi – Shounen – Psikolojik

Yazar & Çizer: Taizan5

Konusu: Tsubasa Ichinose, geçirdiği bir kaza yüzünden hafızasını kaybeden bir ortaokul öğrencisidir. Ailesiyle güvenli bir ilişkileri olsa da kısa süre sonra şok edici bir gerçekle karşı karşıya kalacaktır. Bu aileye anlayamadığı bir şeyler olmaktadır.

 

 

My Unexpected Marriage

(Manhwa)

Türü: Tarihi – Dram – Fantastik – Josei – Romantik – Hayattan Kesitler

Yazar: Ratshu

Çizer: CulturalMatt

Konusu: Bir kontun gayri meşru kızı olan Laritte Brumayer, tacize maruz kaldığı bir evde büyümüştür. Üstelik Dük İan Reinhardt öldürülüp, hain ilan edildikten sonra kız kardeşi yerine onunla evlenmesi için gönderilir. Laritte, ölü bir adamın karısı olma konusunda olumsuz beklentilere sahip olsa da kaçıp yeni bir hayata başlayacağı için heyecanlıdır. Fakat İan geri dönecektir. İlk başta ona karşı temkinli davranacaktır ama kendisini bekleyen zorluklardan habersiz olarak İan’ın adını temize çıkarması için ona yardım etmeyi kabul edecektir.

Related Posts

Yuki no Yousei (Manga) Türü: Romantik – Shounen Ai – Hayattan Kesitler Yazar & Çizer: Serizawa Tomo Konusu: Yakışıklı, genç bir adam olan hayvan fotoğrafçısı X, küçük bir hayvana benzemektedir….

Akatsuki no Yona (2009) Türü: Komedi – Aksiyon – Macera- Dram – Romantik – Shoujo – Tarihi– Harem – Fantastik – Gizem – Doğaüstü Kızıl saçlı bir prenses ailesini ve…

Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken (Manga) Türü: Komedi – Romantik – Okul Hayatı – Hayattan Kesitler Yazar: Saeki-san Çizer: Shibata Wan Konusu: 2018’de yayınlanan bir…

Yorum

Raindrop Fansub